Projekte pro Jahr
Fingerprint
- 1 Ähnliche Profile
Kooperationen und Spitzenforschungsbereiche der letzten fünf Jahre
Projekte
- 1 Laufend
-
Projekt Wildschwein - Adaption einer digitalen Nase zur Detektion von flüchtigen organischen Substanzen zur Auffindung von Wildschweinkadavern in Wäldern zur Eindämmung der Afrikanischen Schweinepest
Probst, C. (Leitende(r) Forscher/-in) & Ollinger, N. (Weitere Forschende)
01.09.2024 → 31.08.2025
Projekt: Forschungsprojekt
-
High-Oleic Sunflower Oil as a Potential Substitute for Palm Oil in Sugar Coatings—A Comparative Quality Determination Using Multispectral Imaging and an Electronic Nose
Ollinger, N., Blank-Landeshammer, B., Schütz-Kapl, L., Rochard, A., Pfeifenberger, I., Carstensen, J. M., Müller, M. & Weghuber, J., Juni 2024, in: Foods. 13, 11, 1693.Publikation: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Begutachtung
Open Access2 Zitate (Scopus) -
Limited Effectiveness of Penicillium camemberti in Preventing the Invasion of Contaminating Molds in Camembert Cheese
Ollinger, N., Malachová, A., Schamann, A., Sulyok, M., Krska, R. & Weghuber, J., Sep. 2024, in: Foods. 13, 18, 2865.Publikation: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Begutachtung
Open Access1 Zitat (Scopus) -
Mycotoxin contamination in moldy slices of bread is mostly limited to the immediate vicinity of the visible infestation
Ollinger, N., Malachova, A., Sulyok, M., Krska, R. & Weghuber, J., 30 Okt. 2024, in: Food Chemistry: X. 23, 101563.Publikation: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Begutachtung
Open Access -
Anti-Hyperglycemic Effects of Oils and Extracts Derived from Sea Buckthorn – A Comprehensive Analysis Utilizing In Vitro and In Vivo Models
Ollinger, N., Neuhauser, C., Schwarzinger, B., Wallner, M., Schwarzinger, C., Blank-Landeshammer, B., Hager, R., Sadova, N., Drotarova, I., Mathmann, K., Karamouzi, E., Panopoulos, P., Rimbach, G., Lüersen, K., Weghuber, J. & Röhrl, C., 15 Apr. 2022, in: Molecular nutrition and food research. 66, 12, S. e2101133 2101133.Publikation: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Begutachtung
Open Access8 Zitate (Scopus) -
Combination of DNA barcoding, targeted metabolite profiling and multispectral imaging to identify mold species and metabolites in sliced bread
Ollinger, N., Malachova, A., Sulyok, M., Schütz-Kapl, L., Wiesinger, N., Krska, R. & Weghuber, J., Dez. 2022, in: Future Foods. 6, 100196.Publikation: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Begutachtung
Open Access3 Zitate (Scopus)
Wissenschaftliche Tätigkeiten
- 2 Vortrag
-
Analysis of EGFR downstream signaling dynamics by live cell micropatterning
Weghuber, J. (Redner*in), Lanzerstorfer, P. (Redner*in), Ollinger, N. (Redner*in) & Penninger, L. (Redner*in)
26 Nov. 2018Aktivität: Gespräch oder Vortrag › Vortrag
-
Identification of fungi occurring in bread fermentation Identification of fungi occurring in bread fermentation Identification of fungi occurring in bread fermentation Identification of fungi occurring in bread fermentation
Weghuber, J. (Redner*in), Pitsch, J. (Redner*in) & Ollinger, N. (Redner*in)
20 Sep. 2018Aktivität: Gespräch oder Vortrag › Vortrag