Projekte pro Jahr
Fingerprint
- 1 Ähnliche Profile
Netzwerk
-
Nachhaltiger Proteingewinnungsprozess - Entwicklung eines nachhaltigen Prozesses zur Gewinnung von pflanzlichen Proteinen aus Sonnenblumen-Ölpresskuchen sowie die Erforschung von Anwendungsmöglichkeiten im Life-Science-Bereich
Zieher, B., Karlbauer, A., Steiner, L., Mathmann, K., Brenner, E., Tschernay, P., Kocak, D., Friedl, L., Schatzdorfer, F., Faltinger, E. & Bernegger, L.
Land Oberösterreich Clusterförderung
01.12.2021 → 30.11.2023
Projekt: Forschungsprojekt
-
FoodNetLab - Explorativer Pilot: Lebensmittel-Wertschöpfungsnetzwerk Innovationslabor
Mathmann, K., Hagler, J., Rau, C. & Aschauer, A.
01.10.2018 → 28.02.2020
Projekt: Forschungsprojekt
-
-
-
Anti-Hyperglycemic Effects of Oils and Extracts Derived from Sea Buckthorn – A Comprehensive Analysis Utilizing In Vitro and In Vivo Models
Ollinger, N., Neuhauser, C., Schwarzinger, B., Wallner, M., Schwarzinger, C., Blank-Landeshammer, B., Hager, R., Sadova, N., Drotarova, I., Mathmann, K., Karamouzi, E., Panopoulos, P., Rimbach, G., Lüersen, K., Weghuber, J. & Röhrl, C., 15 Apr. 2022, in: Molecular nutrition and food research. 66, 12, S. e2101133 2101133.Publikation: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Begutachtung
Open Access2 Zitate (Scopus) -
Comparison of preparation methods for the structural examination of meat using micro-computed tomography
Pointner, T., Auer, J., Senck, S., Kastner, J. & Mathmann, K., 2022, Proceedings of 11th Conference on Industrial Computed Tomography (iCT) 2022. S. 1-7Publikation: Beitrag in Buch/Bericht/Tagungsband › Konferenzbeitrag
-
Evaluation of sensor performance for smart home applications to analyze bakery products
Mathmann, K., Dauwa, L., Schalk, R. K. & Gahleitner, R., 7 Nov. 2022.Publikation: Konferenzbeitrag › Abstract › Begutachtung
-
Consumer perception of digitization in the food sector: Results from a game-based survey
Mathmann, K. & Rau, C., 2 Nov. 2021. 1 S.Publikation: Konferenzbeitrag › Abstract › Begutachtung
-
Investigation of opening eye defects and effects of different ripening profiles on eye structure in semi-hard cheese using X-ray micro-computed tomography
Auer, J., Reiter, M., Senck, S., Reiter, A., Kastner, J. & Mathmann, K., Apr. 2021, in: Food Structure. 28, 100190.Publikation: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Begutachtung
Open Access1 Zitat (Scopus)
Wissenschaftliche Tätigkeiten
- 1 Geladener Gastvortrag
-
FoodNetLab - Food Value Network in Upper Austria in 2030
Christiane Rau (Redner*in) & Katrin Mathmann (Redner*in)
3 Dez. 2018Aktivität: Gespräch oder Vortrag › Geladener Gastvortrag